bar-cafe31.gif (1026 bytes) bar-cafe32.gif (1051 bytes) bar-cafe42.gif (1055 bytes) bar-cafe41.gif (1026 bytes)

Bun venit la cafeneaua virtuala Capsa Hoinarului!
Va rugam alegeti masa de scris REZERVATA dumneavoastra
Pentru deschiderea unui cont la Capsa, trimiteti va rugam un email la webmaster@ronews.org

Tune InRadio123
 
La o cafea!La Multi Ani!

Catalina - In Memoriam 
Ion_Hoinaru
- Monday, January 15, 2018 at 22:17:45 (CET)
HahahaIon_Hoinaru
- Monday, January 15, 2018 at 22:16:31 (CET)
HahahaCucu
- Wednesday, January 10, 2018 at 17:05:58 (CET)
"Putin visited the Hmeimim base and said Russia would start to wind its presence down because the war in Syria is essentially over."


Picolo
- Tuesday, January 09, 2018 at 21:15:28 (CET)
.::.:.::.Ruga - Vali Sterian


.:::::.::..:.:.:.Un ceai verde...// Si-o cafea...!

Cucu
- Monday, January 08, 2018 at 06:03:27 (CET)
La multi ani Ioan si Ioana!

Si acum o gluma buna: Presedintele Iohannis si-a anuntat demisia


Cucu
- Friday, January 05, 2018 at 00:35:00 (CET)
O femeie canadiană cu vederi liberale a scris o mulțime de scrisori către guvernul canadian, plāngāndu-se de tratamentul insurgenților īnchiși (teroriști), care sunt ținuți captivi īn facilități ale Sistemului Afgan Național de Corecție.
Ea a cerut un răspuns la scrisoarea ei şi a primit următorul răspuns:

National Defence Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg.,
15 NT 101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2, Canada

Stimată cetățeană īngrijorată,
Vă mulțumesc pentru scrisoarea dumneavoastră recentă īn care vă exprimați īngrijorarea profundă față de tratamentul teroriștilor talibani și Al-Qaeda capturați de forțele canadiene, care au fost ulterior transferați la guvernul afgan și sunt īn prezent deținuți de oficiali afgani īn facilități ale Sistemului Național de Corecție din Afganistan.
Administrația noastră ia īn serios aceste probleme și opiniile dumneavoastră au fost auzite tare și clar aici īn Ottawa. Veți fi īncāntată să aflați, că datorită preocupărilor cetățenilor asemenea dumneavoastră, vom crea un nou program aici, la Departamentul Apărării Naționale, care să fie numit "Programul liberal de asumare a responsabilității pentru ucigași", sau PLARU pe scurt.
Īn conformitate cu liniile directoare ale acestui nou program, ne-am decis, pe bază de proces, să aducem mai mulți teroriști care să fie plasați īn casele cetățenilor īngrijorați de această cauză, cum sunteți dumneavoastră, īn īntreaga țară, sub īngrijirea personală a acestor cetățeni".
Deținutul dumneavoastră personal a fost selectat și este programat pentru transport sub pază īnarmată la domiciliul dumneavoastră din Toronto lunea viitoare.
Mohammed Ahmed bin Mahmud este deținutul dumneavoastră și trebuie să fie īngrijit īn conformitate cu standardele cerute personal de dumneavoastră īn scrisoarea de reclamație. Veți fi īncāntată să aflați că vom efectua inspecții săptămānale pentru a ne asigura că standardele de īngrijire pentru Ahmed sunt proporționale cu recomandările dumneavoastră.
Deși Ahmed este sociopat și extrem de violent, sperăm că sensibilitatea față de ceea ce a fost denumită "o problemă de atitudine a sa" īl va ajuta să depășească aceste defecte de caracter. Poate că aveți dreptate cānd descrieți aceste probleme ca fiind doar diferențe culturale. Am īnțeles că aveți de gānd să īi oferiți consiliere și școlarizare la domiciliu, vă recomandăm insistent să angajați niște īngrijitori personali. Vă rugăm să vă avertizați prietenii evrei, vecinii sau rudele cu privire la musafirul din casa dumneavoastră, că ar putea deveni agitat sau chiar violent, deși suntem siguri că vă veți īnțelege cu el. El este, de asemenea, expert īn construirea unei mari varietăți de dispozitive explozive, din produse comune de uz casnic, astfel īncāt este posibil să doriți să păstrați aceste elemente īncuiate, cu excepția cazului īn care, īn opinia dumneavoastră, acest lucru ar putea să-l jignească. Teroristul adoptat de dumneavoastră este un expert īn lupta corp-la-corp și poate curma viața umană cu chestii simple, precum un creion sau o unghieră.
Vă sfătuim să nu-i cereți să demonstreze aceste competențe, nici īn casa dumneavoastră nici oriunde ați alege să-l plimbați īn timp ce īl ajutați să se adapteze la viața din țara noastră.
Ahmed nu va dori să interacționeze cu dumneavoastră sau fiicele dumneavoastră decāt din punct de vedere sexual, din moment ce el vede femeile ca o formă de proprietate, dumneavoastră neavānd astfel nici un drept, nici acela de a-i refuza cererile sale sexuale. Acesta este un subiect deosebit de sensibil pentru el.
De asemenea, trebuie să știți că el a arătat tendințe violente vizavi de femeile care nu respectă codul vestimentar pe care el īl recomandă ca ținută adecvată. Sunt sigur că vă veți bucura de anonimatul oferit de burka de-a lungul timpului.
Doar amintiți-vă că și asta face parte din respectul pentru "cultura și libertatea credințelor religioase", așa cum ați scris īn scrisoarea dumneavoastră.
Aveți grijă de Ahmed și amintiți-vă că vom īncerca să vă punem un consilier la dispoziție pentru a vă ajuta īn orice dificultăți cu care vă veți confrunta īn timp ce Ahmed se adaptează la cultura canadiană.
Vă mulțumim din nou pentru grija dumneavoastră. Apreciem cu adevărat atunci cānd oameni ca dvs. ne informează cu privire la modul corect de a ne face treaba şi sunt īngrijorați pentru semenii noștri.
Mult noroc și Dumnezeu să vă binecuvānteze.

Cu prietenie,
Gordon O'Connor
Ministrul Apărării Naționale
L-am preluat de pe pagina altcuiva de fbook!


Cucu
- Friday, January 05, 2018 at 00:33:45 (CET)
La multi ani cu sanatate!


Picolo
- Sunday, December 31, 2017 at 22:55:29 (CET)
.::.:.::.

La mulți ani călătorule internăut!Şi nu uita cānd treci pe-aici/
De scrii ori doar citeşti/
Romāne, să fii bun!

.:::::.::..:.:.:.Un ceai verde...// Si-o cafea...!

Intrarea la Capsa Hoinarului este libera. Publicarea mesajelor dumneavoastra: in limita netiquettei si a celor sapte ani de-acasa!
Forma si fondul mesajelor sau articolelor publicate va apartine in exclusivitate. Nu exista moderator pentu acest site. Orice abuz, spam, injurii, atac la persoana, etc. atrage dupa sine excluderea si anularea contului respectiv.
Nu instrainati datele dvs. de acces (numele si parola) si nu lasati o alta persoana sa foloseasca masa de scris rezervata pe numele dumneavoastra!

Pentru eventuale probleme tehnice de acces sau pentru rezervarea unei mese de scris la Capsa, trimiteti va rugam un email la webmaster@ronews.org. Va multumim!


Mesaje anterioare TOP